onsdag 15. april 2009

Rosa kort

Synes disse bildene fra Minnehjørnet er så nydelige, så de er favorittutgangspunktet ved kortlagingen om dagen. Selv om bildene hovedsaklig er i svart/hvitt, har de litt ulik farge. Dette bildet bare ropte på rosa, og jeg endte opp med et "eldgammelt" ark fra Bisous i helt perfekt rosanyanse. Den smalstripete baksiden av arket er brukt til matte under bildet. Ellers er det roser fra ebay, blomst og perleswirl fra Prima, blonde (sløyfa) og pompom-bånd fra Papirloftet.

Ny norsk blogliste - Norsk scraptopp - er etablert. Hvis du liker kortene mine kan du gjerne trykke på knappen til høyre, det er visst slik man oppnår å få stemmer. :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye lekkert du har laget med de arka fra Minnehjørnet - har noen liggende jeg også og nå ble jeg jammen inspirert i hauger :)

eba sa...

Nydelige kort du lager. Fant deg via Scraptoppen. :)

Marianne/skorpionen sa...

Du har falt for bildene fra minehjørnet du også ja. Har brukt mange av dem selv allerede.

Dette kortet var nydelig, perleswirlen var lekker :)

Marianne

Mrs X sa...

Det här blev min favorit! Det är så fint med det gamla och du har lyckats bra med den fina bilden och vykortet.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛