tirsdag 7. april 2009

Firkantet i hodet gir firkantete kort?

Etter det lilla kortet i går følte jeg behov for å lage noe lyst, lekkert, fluffy og usymmetrisk (fnis) - men hva ender jeg opp med? Jo det nederste kortet her, riktignok en smule lysere enn det lilla, men - square as square can be :-( I full frustrasjon plukket jeg fram de lyseste papirene jeg kunne finne. Ingen pertentlig festing av limfirkantene helt ute i hjørnene, edge scraper'n kom i bruk for føste gang, ingen rette vinkler, ingen møysommelig flytting av stæsj fram og tilbake for å bli fornøyd - her klæsjet jeg på! Slengte til og med på en liten bit pompombånd som jeg lenge har lurt på hvorfor i all verden jeg har kjøpt. En ærverdig QK-sommerfugl fikk fylle en tom plass øverst til venstre. Og et lite øyeblikk føler jeg meg faktisk litt mindre firkantet i hodet! :-)


8 kommentarer:

❤ Kaia sa...

Nydelige kort.
Det øverste var jo bare superlekkert.
Ha en flott påske :o)

Meretekj sa...

Nydelige kort!
Særlig det øverste. Du lager utrolig mye fint.

Unni sa...

De var nyyyydelige begge to enten de er firkantet eller ei:)
Unni

Anne-Britt sa...

Wow, for noen fantastisk nydelig kort du har laget. Takk for innlegg i bloggen min;) Digget virkelig det øverste. Ha en fin påske!

Kate sa...

Dine kort er alltid en fryd å kikke på. Firkantet eller ei. Det er gøy med det litt mer sprelske innimellom, men det er nok noen av oss (meg selv inkludert) som er litt mer firkanta enn andre og jeg tror det er en praktfull egenskap å ha.

Marianne/skorpionen sa...

Jeg synes du behersker både firkantede og ikke så firkantede kort! Nydelige begge to og jeg synes det første her var veldig lekkert!

Anonym sa...

Det blå kortet var fantastisk!
Er så fint når søte kort kan være i typiske guttefarger.
Detaljene er perfekt plaser og det er blitt en av mine favoritter.

Snuppelure sa...

Åååå såutrolig flotte kort :)
Digger alle de lekkre vintage kortene dine :)