mandag 5. juli 2010

Et Magnolia-kort i dag også

Jeg har ikke hatt kjøpestopp selv om jeg ikke har laget kort de siste ukene - beholdningen av stempler og ark har økt bittelitte grann :-) Tilda har vokst seg vakker det siste året, synes jeg, og er blitt en attraktiv ung dame. To-tre Tildaer er i hus, og ytterligere et par er på vei hit. På dette kortet er også mønsterarket fra Magnolia. Blomstene er fra tre ulike butikker, og blingen er fra Kaisercraft.Jeg fargelegger stempeltrykkene med Distress ink, og er IKKE fornøyd med resultatet. En av grunnene kan være at det går mange måneder mellom hver gang jeg tar fram maling og pensler, så det blir dårlig med trening. Men jeg er heller ikke fornøyd med akvarellpapiret jeg bruker. Det ene er veldig porøst og trekker til seg vann som en svamp, det andre er for lite porøst så vannet og fargen bare blir liggende og skvulpe oppå :-) Så kjære deg som titter innom - har du et godt akvarellpapirmerke å anbefale så vil jeg gjerne høre om det!

7 kommentarer:

Knerten sa...

Hei Kari, syns kortet ditt er nydelig, jeg, og fargeleggingen likeså ! Lilla har noe yndig over seg, hvertfall de nyansene du har brukt her, og blomsterdekorasjonen din er jo bare skjønn.
Fargeleggingen din er flott, den :-) Selv bruker jeg ProMarkere, og der har man funnet ut at Letraset 270 gram er veldig bra, for papiret har en glatt overflate og er passe tykk. Kanskje det også kan fungere for Distress maling ?

❤ Kaia sa...

Nydelig kort, i herlige farger.
Når det gjelder akvarellpapir, så er det vel 300gr som er best, jeg har prøvd Europris, Biltema, og Panduro, de er alle gode....
Klem fra Kaia

magnholia sa...

motivene dine blir fine de. Men har du prøvd å væte papiret før du maler. Det er det en akvarellmaler gjør, for at papiret skal ta til seg mindre av malingen og for at det skal bli lettere å blande og justere fargene. Selv har jeg begynt med promarkers, men er ennå ikke sikker på om jeg ikke syntes det var morsommere med distress.:-)
KEEP UP!

Trudy sa...

Gorgeous card karis, sweet image and love those papers.
Hugs Trudy

Lisbet sa...

Nydelig kort i flotte farger. Nydelig med blingen rundt sirkelen og du danderer blomstene så utrolig flott.

Stempelguri sa...

Jeg bruker de fra Europris, god kvalitet og sist men ikke minst, rimelige!! :) Masse nydelig du lager :) Sommerhilsen fra Cesilie

Hilde sa...

Nydelig kort du lager Kari!

Ang akvarellpapir, bruker jeg kun Canson 200g. Det finns hvertfall hos Clas Ollson. Det synns jeg er det aller beste papiret.
Vet mange sverger til 300g papir, men det syns jeg blir for tykt, og en av grunnene til det er at jeg klipper ut noen av motivene mine, og da er det vanskelig å klippe det pent ut.
Fortstt god sommer!