lørdag 24. april 2010

Askefast i London :-)

Jeg er glad i London, og har vært der mange ganger, men nå har jeg fått London i så stor porsjon at jeg tror det blir en stund til neste gang vi reiser dit :-) Vi skulle nyte byen fra fra tirsdag til lørdag i forrige uke. Men først i natt kom vi hjem etter en laaaang busstur via Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Danmark og Sverige. Kjedelig å måtte være borte fra jobben en uke, en del tid og arbeid for å finne alternativ reisemåte hjem, noen tusenlapper ekstra som vi sikkert ikke får dekket helt - men også erfaringer rikere, blant annet at engelskferdighetene rekker både til å føre en en-og-en-halvtimes samtale med en koselig engelsk dame på båttur på Themsen til Kew Gardens (bildet under), og til å ordne opp i alt i forbindelse med hjemreisen. Forøvrig storkoste vi oss, og fikk med oss nye steder i byen hvor vi ikke har vært før. Men skal IKKE begynne å planlegge neste ferietur riktig ennå :-)

6 kommentarer:

Knerten sa...

Å, så heldig du er som har fått med deg Kew Gardens, dit vil jeg gjerne dra en gang også :-) Med litt tidligere vår i (og utenfor) London enn her hjemme, må det ha vært masse praktfull flor der.

Mim... sa...

Ojdå det var en lång tur hem, men vad kul att engelskan funkar. Har saknat dina inlägg och fina kort.

❤ Kaia sa...

Egentlig vil jeg jo si:- så heldig du har vært som har vært "askefast".
Det får en nok til å se på ting med litt andre øyer. Skulle ønske jeg var askefast i Egypt, tror ikke jeg hadde stresset så mye med å finne alternative reiseruter hjem da nei....
Ha en super lørdagskveld.
Klem fra Kaia

Marianne/skorpionen sa...

Så kjedelig at dere ble askefaste da, litt av en tur dere hadde for å komme dere hjem *klem*
Håper du deler litt London-bilder etterhvert :)

ha en fin søndag
Klemmer fra Marianne

RitaK sa...

Forsåvidt greit å få noen ekstra dager i London, men hørtes ut som en slitsom hjemreise, så velkommen hjem Kari :-)

izi sa...

Skjønner det ikke frister med ny tur med det første etter den hjemturen, men det ble jo en tur du vil minnes, da;)