onsdag 10. februar 2010

Ikke kort, men sminke :-)

Stille her om dagen, tida har gått med til jobb og sosialt samvær. Håper at det dukker opp litt inspirasjon til kortlaging i helga! I mens drar jeg til med en liten meningsmåling igjen. Denne gangen er den ikke relatert til scrapping eller kortlaging i det hele tatt, men den har litt sammenheng med den selvlagete sminkebeholderen under her. Viser du deg blant folk uten sminke? Før brukte jeg alltid øyensminke for å se litt eldre ut enn jeg var. Nå bruker jeg alltid øyensminke i håp om å se litt yngre ut enn jeg er :-) Hva med deg?

10 kommentarer:

Trine Pedersen sa...

For en søt sminkeboks du har.:) Jeg er godt over 40 år men bruker aldri sminke til hverdags. Kanskje jeg skulle gjort det, men føler meg på veldig tynn is der. Låner litt hos datra mi hvis jeg skal i selskap. Kjenner at jeg blir litt mer forfengelig med åra, så kanskje jeg snart kjøper litt sminke. :)

Hilsen Trine :)

RosaliaArt sa...

this is amazing!

❤ Kaia sa...

Nydelig sminkeboks.
Nydelig pyntet..
Klem fra Kaia

Mette sa...

Koselig å være innom bloggen din igjen:-)
Denne var flott Kari, har lyst å lage en slik selv, veldig dekorativ!!
Klem Mette

Mim... sa...

Du har så rätt förr sminkade man sig för att se äldre ut, nu för att om möjligt se yngre ut. Men om man lyckas är en annan sak. Ha en bra kväll.

Anonym sa...

Vet ikke helt. Tror jeg har sminket meg for å se litt freshere ut.

Ana Cristina Caldatto sa...

gostei!!!a aplicação das penas de galinha d'angola! lindo...

Unknown sa...

Stilig sminkeboks du har laget :)

Det er noen som sier at gamle hus blir som ny,bare de blir malt :0)

Anonym sa...

Nydelig sminke-holder og flott pynta!
Klem T

Linda S. L sa...

nydelig sminke holder :)
sminke ja... jo, før, da jeg var yngre hi hi, kunne jeg ikke gå noe steder uten sminke. Etter jeg fikk barn, sminker jeg meg når jeg må, og det hovedsakelig når jeg skal på jobb og da bare for å ta på meg en ''maske'' som jeg pleier å si, for å se litt freshere ut (dekk krem, eyeliner, litt maskara + litt lys øyeskygge).... hi hi :)
klemmmmm