søndag 10. august 2008

Mormorsruter

Å hekle er gøy! - og i disse OL-tider er det ypperlig å kombinere hekling med TV-titting. På mine blogrunder har jeg sett mange tepper laget av oldemorsruter, eller mormorsruter som det heter i Sverige. Så et lekkert i hvitt/rosa/lysegrønt en gang, og nå har jeg kjøpt garn og satt i gang ruteprodusjonen. Kanskje går det med dette som med mange andre håndarbeidsprosjekter opp gjennom årene : Det blir liggende her halvferdig. :-) Eller kanskje det ender opp som et lite pledd til lille Maja? Kanskje jeg skal legg litt press på meg selv ved å annonsere i bloggen hver gang jeg har heklet fem nye ruter? De første fem er ferdige nå.

5 kommentarer:

Snuppelure sa...

Så utrolig nydelige disse var, det blir nok et lekkert teppe som blir satt stor pris på :o)

line sa...

Flott blogg du har og herlige ruter i nydelige farger. Ta en titt i bloggen min så finner du 6-kantede ruter dersom du skulle få lyst til å forsøke det :-)

Unknown sa...

Så flott oldemorsrutene dine blir... flotte farger til en like pike... :-)

Jeg hadde ikke heklet så mye før jeg begynnte med mitt, men det var faktisk ganske moro. Har tenkt å hekle ett til, men det blir i åttekanter.... Har sett et som jeg er kjempeinspirert av. Og garn, tynn alpakka, kjøpte jeg inn hos min søster i trsyil da jeg var der sist!

Lurt å feste ender underveis! LOL

xoxo
synnøve

Pernille sa...

Fine farger du hadde valgt til rutene. Maja ville nok sette pris på et lite pledd, så det er bare å stå på å hekle... :)

roterommet sa...

nydelige farger.Gleder meg til å se ferdig teppe.