søndag 29. mai 2011

Uten en eneste rose - kort til en mann :-)

En kollega bestilte bursdagskort til mannen sin. HJELP - jeg eier ikke NOE som egner seg til mannekort! Heldigvis har jeg akkurat fått i hus nye Maja Design-ark, og de går i det minste i blått. Laaaangt nede i bunken med ark fant jeg et fotballark, og med et gammelt Magnolia notestempel traff jeg i hvert fall to av hovedinteressene til mannen. Metallpynt fra Tim Holtz havnet i handlekurven sist jeg var på Bikuben, og "Tøff og kul" fra Stempelglede som har ligget i originalemballasjen et par år fikk endelig sin premiere. Utstrakt bruk av 3D-puter ga litt dybde i kortet.
Aner ikke om dette faller i smak - det får bli Take it or leave it :-)


torsdag 26. mai 2011

Minikort med tekst på

Foreløpig siste minikort. Kortene jeg tok med på jobb fikk ben å gå på. Det er bare noen få igjen, og disse små staffelikortene forsvant i løpet av noen få timer :-) Så det kan nok hende jeg fortsetter produksjonen av disse :-) Som vanlig mønsterark fra Pion design.

lørdag 21. mai 2011

Beklager - enda et restekort :-)

Flere kollegaer har etterlyst kortesken min på jobben, så nå blir det nærmest masseproduksjon her for å få fylt den opp :-) Her ble det et minikort igjen av restene fra forrige kort.

Fortsatt god helg til dere som titter innom!


tirsdag 17. mai 2011

Staffelikort i vanlig størrelse :-)

Har fått bestilling på et dåpskort, og det ble helt annerledes enn jeg hadde planlagt. Så for meg et lyseblått, søtt et, men så klarte jeg ikke å holde fingrene fra Pion-papirene og endte opp med dette her. Kanskje er det helt skivebom, så det kan nok hende jeg lager et lyseblått, søtt også :-)
Ser at dette kortet passer inn i den pågående utfordrigen i Vintage Utfordring.
Håper alle har hatt en fin 17. mai. Vi følte sterkt behov for noen avslappende dager i heimen og takket nei til Halden-innbydelse. Men jammen angret vi da vi fikk sendt over bilder fra barnebarnets første 17. mai i ettermiddag :-)
Ønsker deg en fortsatt god uke - og du, det er veldig koselig om du legger igjen et spor etter deg når du likevel er her inne :-)



mandag 16. mai 2011

Dagens lille :-)

- av det virkelig enkle slaget. Nå skal jeg ikke plage dere mer med disse små staffelikortene på en stund - tror jeg  :-)

søndag 15. mai 2011

Dilla på minikort :-)

Jeg har fått dilla på å lage disse små staffelikortene, og i dag fant jeg fram papir fra Maja Design i resteesken. Nå skal jeg ta enda et dypdykk blant restene og se om jeg finner flere skatter der :-)


lørdag 14. mai 2011

Scetchy Colors # 70 - rosa, blått og grønt

Ukens utfordring inne på Sketchy Colors var å lage et eller annet i Rosa, blått og grønt. Tenkte med en gang på de nydelige mønsterpapirene til Maja Design da jeg så oppgaven, og laget et raskt kort med utgangspunkt i et av disse papirene. Kortet er i størrelse 11 x 22 cm.

Enda et mini-staffelikort

Å, dette kortet ble faktisk veldig søtt i virkeligheten, det er bare 11x9 cm, og litt mer gammelrosa enn det bildet viser :-) Restepapir fra Pion Design, og jeg har brukt Spellbinders-dies labels 18 til å trykke ut kortet med. Har du ikke laget mini-staffelikort selv og lurer på hvordan det gjøres kan du titte på oppskriften jeg laget en gang HER.

God helg til alle som titter innom!


tirsdag 10. mai 2011

Mini-staffelikort av restepapir

Det ble litt rester igjen av mønsterpapiret fra de forrige kortene, så dermed ble det et lite staffelikort med en diameter på ca 11 cm.

mandag 9. mai 2011

Ja, ja - det ble da et kort . . .

Utgangspunktet var nydelig: mønsterpapir og bilde fra Pion Design, og perfekt matchende kartong. Intensjonen var god - men i blant blir resultatet noe helt annet enn man forestilte seg når man startet på et prosjekt. Det ble det det ble :-( og jeg kan jo alltids legge det ut her.













søndag 8. mai 2011

Enkelt babykort

Har vært på koselig barn- og barnebarnbesøk i helga, og kom plutselig på at jeg laget et kort dagen før vi dro. Sammen med de nydelige Pion-papirene dukket det merkelig nok opp et nytt sett med Spellbinders-dies som jeg måtte prøve :-)  - dette er labels 18.

Ønsker deg som titter innom en fin våruke!


søndag 1. mai 2011

Søndagskort

Hadde gledet meg til en utehelg i solen, men i stedet ble det ordentlig kortlagervær, 8 grader og bare glimt av sol i blant.
Derfor ble det et kort. Samme hvor mye jeg prøver å få fargene naturtro i bildebehandlingsprogrammet mitt ser alt bare søtsupperødt ut, og det er synd, for fargene er helt nydelige i virkeligheten. Mønsterark fra Pion.
Forøvrig kan jeg nevne at for akkurat 30 år siden, med vaiende flagg over hele landet og hornmusikk rett utenfor fødestua ble vår yngste datter født :-)

Nyt de siste timene av helgen!