tirsdag 18. oktober 2011

Byferiebloggen min

Var i Praha i slutten av september, og fikk lyst til å dele litt Prahastoff med dere. Men syntes ikke det passet så godt inn her i kortbloggen, så jeg laget meg like godt en liten byferieblogg. Setter veldig pris på om du tar deg en liten titt inn. Svar gjerne på meningsmålingen som ligger der, og vil du legge igjen en liten kommentar er det jo kjempekoselig :-) Du finner bloggen her.


2 kommentarer:

Anette sa...

Förlåt, jag klarade inte få iväg kommentaren i Byferie. Där krävdes ett annat Google-konto, och jag fattar inte vilket det ska vara! Hoppas du inte blir arg på mej!!
---
Prag verkar vara en mycket "koselig" stad också!! Är bakgrundsbilden också Prag?? Vacker!! Jag har inte sett så många städer. Jättelängesen jag var i Stockholm!! Min man och jag har ju ett lantbruk och då blir det inte så långa resor. Kan du tänka dej att jag har varit i Norge en gång, men det var när jag var barn så jag har inte så många minnen av den resan. Danmark några gånger också förstås. Den enda längre resan var i Wisconsin i USA 2001, då jag, min äldsta dotter och mina föräldrar hälsade på släkten där. Det är min pappa som har 3 kusiner där med respektive familjer. Då var vi ju förstås också i Chicago och tittade upp i The Sears Tower.

Kram, Anette.

Kari sa...

Jeg fikk også opp den samme meldinga i går da jeg skulle svare på et innlegg i byferiebloggen. Jeg startet på nytt og prøvde en gang til, og da fikk jeg det til.

Praha er en fin by, ja! Bakgrunnen er ikke fra Praha, brukte en ferdig mal, og vet ikke hvilken by bakgrunnsbildet viser.
Du er heldig som har besøkt USA, så langt har aldri jeg reist :-)
Stockholm er en nydelig by! Vi var der i høstferien for to år siden, og det er en by jeg gjerne vil tilbake til - har så lyst til å se Stockholm om våren!