lørdag 30. april 2011

Fredagskveldkort

Endelig et kort igjen :-) Mine kort blir dessverre aldri vimsete, frodige og sprudlende, ender alltid opp med stramhet, balanse og harmoni i fargebruken. Jaja - det speiler kanskje personligheten min? :-) Litt rufsing med edgescraper'n, sverting av kantene og bruk av 3D-puter gir i hvert fall litt liv til prosjektet. Bildet er funnet på nettet, og mønsterpapirene er fra Pion - min favorittprodusent for tiden.
God helg ønskes alle som titter innom!8 kommentarer:

Jorunn sa...

For et nydelig kort! Jeg liker det stramme, balanserte uttrykket :) Det kan fort bli for overdådig med alt for mye stæsh. Kjempefine farger du har brukt og nydelige blomster :)

Knerten sa...

Syns faktisk det du lager er nydelig, jeg, Kari - så også dette kortet. Flott motiv, og veldig lekkert oppsatte blomster :-)
Det er jo det som er det fine med denne hobbyen, nettopp at vi er forskjellige og det blir forskjellig uttrykk på alt vi lager. Er du ikke enig ?
Ønsker deg en god helg !

kasia123 sa...

Bardzo śliczna,

livmme sa...

det er jo det jeg liker så godt med kortene dine; at de er stramme og balanserte :) Liker veldig godt en slik stil, det appellerer til ordensmennesket i meg ;) du pynter alltid AKKURAT passe, og ikke for mye!

Anonym sa...

Nydelig kort! -hærlig med forskjellige stiler hos de forskjellige kreative bloggerne her inne:) -da blir det unikt! Lekkert pyntet med blomster og et nydelig motiv:)
Ha ei fin helg videre!
Go klem, T

Eline sa...

For et vakkert kort. Liker stilen din. Jeg er mer "rotete" i stilen jeg. Her er det sarte fine farger og nydelig blomsterdekor.

Turid sa...

Nydelig kort Kari! Må si jeg nikket gjenkjennende til kommentaren din om at du prøver å vimse det til, men ender alltid opp med en stram stil... Føler meg veldig der jeg også :) Men når kortene dine blir så lekre, så er ingen vimsing nødvendig :)
Kjekt å finne inspirasjon i bloggen din igjen!
Hilsen Turid

Turid sa...

Hei igjen! Ja, det er spellbinderdies jeg har brukt på kortet i bloggen min. Selve malen til kortet har jeg tegnet av fra ei som har laget det før. Størrelsen på det er 6x6 inch.
Gleder meg til å se hva du tryller frem ;)
klem Turid