søndag 5. desember 2010

Nytt kamera i hus :-)

En hel måned siden forrige innlegg, og jeg har ikke laget et eneste kort siden sist. Total mangel på inspirasjon! Har ikke laget julekort til eget bruk engang. Får se om det blir litt tvangslaging av kort neste helg :-)
Speilreflekskameraet mitt har ligget i dvale i månedsvis - litt lite up to date og litt ute av funksjon. Svippet innom fotoforretningen på fredag, og kom hjem med dette vidunderet. Var så lur å ta mannen med - han ville absolutt spandere et ekstra objektiv på meg, og hvem takker vel nei til det?

Er i lettere sjokktilstand over bildekvaliteten kameraet gir. Har hatt en nydelig fotomodell på besøk noen dager, har knipset og knipset, og ikke sett snurten av røde øyne ved bruk av den innebygde blitsen. Nå tror jeg det skal bli knallmoro å fotografere igjen!


Ønsker dere alle en fin adventstid!

9 kommentarer:

annes paperfun sa...

Gratulerer så masse med nytt kamera!
Det er veldig moro med et kamera som tar gode bilder :o)) Ha en fortsatt fin førjulstid og kos deg så håper jeg kreativiteten kommer tilbake...
Klem Anne

Lisbet sa...

Gratulerer med nytt kamera Kari. Vi har også Canon men vi har EOS 500D. Men jeg har ikke lært og bruke det Veldig enda. Hi hi
Ha en flott ny uke og gleder emg til du får igjen inspirasjonen til å lage litt kort igjen.

Pinklady 68 sa...

Gratulerer med nytt tilbehør til kamera! Kjekt med snill mann:-)
Et nydelig bilde du har tatt!!
Ha en fin førjulstid!

Lena Marie, LillMi sa...

Så deilig å få seg nytt kamera før jula setter inn!
Jeg går å drømmer om storebroren til kamera du har kjøpt, håper jeg får gjort noe med drømmen før jul jeg også:) (har hatt lillebroren, men han har desverre blitt livstruende skadet)

Håper du snart får litt scrappeinspirasjon så du kommer deg ut av tørka, selv om jeg har stooor forståelse for grunnen;)

Anonym sa...

Gratulerer med flott kamera! -Det har nok blitt mange flotte bilder i jula tenker jeg:))
-Ha en hyggelig Nyttårskveld -og et Godt Nyttår! -Kreativiteten kommer nok krypende i 2011:))
Go klem

Hege sa...

Godt nytt år, Kari!
Fikk hilsen fra deg, takk for den!

Kos deg med kameraet!

:-)

Lisbet sa...

Hei Kari. Stikker bare innom for å ønske deg en flott helg; der jeg håper du får igjen kreativiteten din. Savner litt kort fra deg:-)

Marianne/skorpionen sa...

Sitter og kikker litt i gamle ting inne på Casa og kom over et av dine kort.
Vil bare si at jeg håper du har det bra og at håper du stikker innom for en prat snart - på CASA altså :D

Klemmer
Marianne

svan sa...

hei:)

Sitter og kikker litt i goole etter kort lage og fant blogg din og synes din blogg og kort er kjempe flott!! jeg start nettopp med kort lager og elsker det! besøk blogg min http://svanmaria.blogspot.com/

lykke til med kort lage!
ha en fin kveld:)
svan