søndag 27. november 2011

Uforskammet enkelt julekort

Det eneste som rettferdiggjør å publisere dette superenkle kortet er de nydelige papirene fra Maja Design - her får man motivet med på kjøpet :-) Eneste pynten i tillegg er snøfnugg stanset ut med en MS-punch og en QK-die, påsatt en halvperle hver.


lørdag 26. november 2011

Julekort i rødt

I dag ble det et julekort i tradisjonelle julefarger. Bildet og mønsterpapiret er fra 3ndy. Halvperlene er fra Papirdesign, ellers er det de vanlige ingrediensene :-)
Deltar med kortet på utfordring hos
Card and scrap - kort e.a. i tradisjonelle julefarger
Scrappekammeret - Mens vi venter . . .

Ønsker alle en fin adventshelg!


søndag 20. november 2011

Enda et brunt julekort :-)

Fortsatte med restene fra gårdagens kort, men tok hull på et noteark fra Ladybug & Friends i tillegg. La til litt blå blomster og gull (fra WOC) for å bryte litt mot alt det brune. Swirlen er laget med en Magnolia-die.
Ha en fin søndagskveld - her kaster jeg bort tiden med å spille Wordfeud på iPhone'en :-)




lørdag 19. november 2011

Julekort

Endelig et kort igjen :-) Pion Design har så nydelig julepapir. Hadde litt problemer med å få til oppsettet her, kan jo ikke skjule det vakre mønsteret med bilde og pynt. Snøfnugget er stanset ut med en Martha Stewart-punch og limt på et snøfnugg i brun bazzill. Rosene er denne gangen blandet med pyntebær fra Kort & Godt.

Ønsker deg ei fin helg!



søndag 6. november 2011

Det ble et barnekort i dag også

Innimellom annen kortlaging i dag ble dette kortet til - raskt laget til meg å være :-) Rødt, hvitt og blått er ikke farger jeg bruker så ofte. Det blå mønsterpapiret dukket opp ved den før omtalte gjennomgangen av ark, og er fra Junkitz (finnes den produsenten mer da, tro?) Bildet er fra 3ndy, og hjørnepynten er laget med en Cuttlebug-die.
Kos deg videre utover søndagen!

lørdag 5. november 2011

Barnekort

Jeg har masse bånd og knapper, men bruker jeg dem? SVÆRT sjelden! Har nettopp gått gjennom mønsterpapirene mine, og fant noen som ikke egner seg sammen med roser, blonder og bling :-) Dermed kom knapper og bånd frem, og ble sammen med papiret fra Basic Grey til dette barnekortet. Stempelet er fra Stempelglede.
Ha en fin lørdag!

fredag 4. november 2011

Ukas Kort-o-mania-bidrag

Denne ukens oppgave i KOM var å lage et lag-på-lag-kort. Definitivt ikke min sterke side, men jeg kom til finalen denne gangen også, men der ble det sisteplass, gitt :-) Som vanlig har jeg brukt Pionpapir, og i tillegg blonde, roser og egenlagete pyntenåler.
God fredagskveld, kos dere!