fredag 29. juli 2011

Flere bokmerker

Sola dukket faktisk opp i går, men det ble to-tre restepapirbokmerker likevel :-) Det øverste, som du ser både framsiden og baksiden av, er Pion Design-rester. Bildet på det nederste bokmerket er også fra samme produsent. Papiret på nummer to er fra 3ndy. Det er ikke store flaten å utfolde kreativiteten på - sidene er på ca 6 cm. Dessuten er det greit å ha det flatt når du sakl ha det inni ei bok. Så da er det bare å finne papirrester som er litt dekorative i seg selv :-)

God helg til deg som stikker innom!






tirsdag 26. juli 2011

Bokmerke

Hadde sett for meg noen kreative kortlagingsdager da jeg kom hjem fra en kjempekoselig Tallinn-ferie på torsdag, men slik ble det ikke. De tragiske hendelsene på fredag tok tankene helt vekk fra slike ubetydelige og hverdagslige sysler. Først i dag har jeg klart å vende tilbake til scrappesakene, og det endte i et bittelite produkt, et bokmerke av enkleste slag. Artig å lage, og restepapirbunken min er stooooor, så du får sikkert se flere slike her de nærmeste dagene - hvis da ikke sola skulle finne det for godt å dukke opp :-)
Jeg fant oppskrift på bokmerket HER .


lørdag 16. juli 2011

Et minikort av rester

Barnebarnet på 6 år er her denne uka - kjempekoselig - da blir det ikke mye hobbytid. Men fikk sneket meg til å lage et lite restekort på 10x10 cm mens gjesten tittet på TV :-)

torsdag 7. juli 2011

Staffelikort

Her er det fremdeles hobbyvær - ingen sol, med det er i hvert fall god temperatur ute. Et staffelikort har sett dagens lys - som vanlig har jeg brukt mønsterpapir fra Pion design. En perlesak fra Prima i akkurat rett farge dukket opp da jeg lette gjennom gammelt stæsj, så den fikk komme med på kortet. En blonde fra Papirloftet finner du hvis du ser godt etter, kommer dårlig fram på bildet.
God torsdagskveld til deg som stikker innom - og det er veldig koselig om du legger igjen et lite spor etter deg! :-)



mandag 4. juli 2011

Romantisk, men langt fra sukkersøt tag :-)

Noen mønsterpapir er supervanskelige å pynte, og noen blir rett og slett ødelagt om man dekker dem til med stæsj, synes jeg. Andre hadde sikkert fått til noe superfancy med dette Graphic 45-papiret. Jeg har gått dypt ned i mine gjemmer for å finne pynt som kunne passe. Endte opp med deler av en Magnolia-swirl og en blomst - alternativet var ingen pynt i det hele tatt. Båndet ble en svart blonde - ser for meg at damen har stømpebånd i den stilen under kjolen sin :-)
Ønsker alle besøkende en fin uke!

søndag 3. juli 2011

Tag nummer tre :-)

Lite variasjon her - stanset ut noen tags når jeg først holdt på :-) Mønsterpapiret er (surprise, surprise!) fra Pion Design. Bildet er fra et utklippsark fra Minnehjørnet. Perlene er fra Kort og godt, og jeg må innrømme at jeg har hentet inspirasjon inne hos Anne Kristine når det gjelder måten å arrangere blomstene og perlene på :-)

God søndagskveld!


lørdag 2. juli 2011

Det ble en tag i dag også :-)

For noen uker siden hadde jeg dilla på mini-staffelikort, nå er det tags som gjelder :-) Har brukt bilde og mønsterpapir fra Pion Design på denne tagen også. Stor blomst fra Prima, roser fra Wild Orchid Crafts, Blonden som er brukt til sløyfa er kjøpt i en gave/håndarbeidsbutikk i Mora.

Deltar i følgende utfordringer med denne:
Craft your days away: Vintage
Kort o Mania: Anything goes

Fortsatt god helg!





fredag 1. juli 2011

Sommerlig tag

Denne tagen har jeg laget til en utfordring inne hos Rapport från ett skrivbord . Den er nok ikke helt i Biggans ånd - selv lager hun helt unike kort i C&S-stil!
Både bilde, mønsterpapir og sommerfugler er fra Pion Design. Kantpunch fra Martha Stewart, og roser kjøper jeg alltid fra Wild Orchid Crafts . Perler fra Kort og godt. Tagen er stanset ut med en Sissixdies fra Tim Holtz.
God helg - om været ikke er det beste er det i hvert fall ypperlig egnet til kortlaging :-)