lørdag 30. april 2011

Fredagskveldkort

Endelig et kort igjen :-) Mine kort blir dessverre aldri vimsete, frodige og sprudlende, ender alltid opp med stramhet, balanse og harmoni i fargebruken. Jaja - det speiler kanskje personligheten min? :-) Litt rufsing med edgescraper'n, sverting av kantene og bruk av 3D-puter gir i hvert fall litt liv til prosjektet. Bildet er funnet på nettet, og mønsterpapirene er fra Pion - min favorittprodusent for tiden.
God helg ønskes alle som titter innom!



søndag 24. april 2011

Eggjakt!

Påskeferien nærmer seg slutten - herlige dager med flott vær og trivelig besøk av barn og barnebarn er over. Noen glimt fra en vellykket eggjakt i går:

Jammen hadde påskeharen gjemt egget godt!

Hvordan i all verden klarte haren å bære med seg
dette kjempeegget?

Og hvordan kunne haren vite at jeg ønsket meg sykkelhansker??

Påskeharen er i hvert fall ikke dum - egget til
treåringen var lettere å finne.

Målbevisste skritt da egget var lokalisert!

Hva skjuler det seg inni her, tro!

Godis var det første som fanget interessen.

Hurra! Toppen! En Bakugan!

Nå blir det travle dager på jobben framover, men håper det blir tid til litt kortlaging framover :-)

søndag 17. april 2011

Hurtigkort :-)

Dette kortet er laget til en kortkonkurranse inne på CASAkreativ. I løpet av en kort, sen kveldsstund skulle man lage et kort etter en skisse og med gitte farger. Jeg pleier å bruke flere timer på et kort, men klarte da å få til et bidrag før tidsfristen gikk ut. Bilde og mønsterpapir er fra 3ndy papir.

fredag 15. april 2011

Kort-o-mania-bidrag :-)

Et kort jeg laget til runde 5 av Kort-o-mania inne på scrapping.no. Det nydelige bildet er fra et klippeark med bilder fra Pretty Vintage - flott kvalitet på disse arkene, anbefales! Mønsterark fra Maja Design og Pion.
God helg til dere som titter innom!

søndag 10. april 2011

Clean & simple :-)

Utfordringsbloggen Less is More er for dem som lager kort i Clean&Simple-stilen, og der hører nok ikke jeg hjemme, men fant ut at jeg skulle prøve meg på et kort. Denne uken skulle tekst være i fokus, og det skulle være et "One layer"- kort. Hmmm, dette havner nok nederst i kortbunken min :-)