onsdag 23. mars 2011

Kort-o-mania-bidrag :-)

Endelig et kort igjen! Kort-o-mania på scrapping.no ville ha kort der man brukte punch/dies denne uka, og dette ble mitt bidrag :-)
Har brukt Spellbinders-dies til bildet, som jeg har funnet på nettet, og en Martha Stewartpunch til høyre på kortet. Mønsterpapiret er av merket Pion. Ellers de vanlige ingrediensene fra diverse produsenter.


mandag 7. mars 2011

Litt strikking i påvente av kortinspirasjon

Jeg tror stadig at jeg skal komme igang med kortlagingen igjen, men jammen  går det tregt. Kort-o-mania inne på scrapping.no har startet opp igjen, får se om det kan sparke meg igang.
Har hivd meg på fargealongen inne på Casakreativ. Der skal man strikke/hekle et eller annet i en bestemt farge for hver måned. Satser på dukkeklær - lite nok til at jeg kan få til et plagg hver måned :-) Januarfargen var hvit, og da ble det et par bukser. I februar var fargen rosa, og jeg endte opp med genser og lue som matchet buksene fra januar. Gult garn er handlet inn til marsprosjektet. Det blir vel start og ni-strikking siste helga i måneden, kjenner jeg meg selv rett :-)
God uke til alle som titter innom her!