tirsdag 28. september 2010

Mens jeg venter på inspirasjon -

- får det blir en liten tag igjen :-) Bildet er fra et mønsterark fra en tidligere julekolleksjon fra 3ndy.
Minner samtidig om at det kun er to dager igjen før det blir trekning på blogcandy'en min :-)
Ha en fin kveld!


søndag 19. september 2010

Årets første julekort

Jeg er stor fan av mønsterpapirene fra Maja design. Da årets julekolleksjon kom i nettbutikkene ble jeg skuffet - dette så lite sprekt ut. Derfor bestilte jeg bare tre ark. Stor overaskelse da arkene kom i hus - de er jo helt herlige! Så her blir det garantert en tilleggsbestilling :-) Og så jeg som ikke har noen juleark fra før (rødme...) Har ikke tenkt å starte julekortproduksjonen ennå, men måtte bare lage et enkelt kort for å få prøve arkene. Bazzillfargen pomegranate passet perfekt til disse arkene. Stempelet er fra Kreativ Hobby, og "rammen" rundt er laget med en ny Spellbinder-die som plutselig dukket opp her, gitt :-)
God søndagskveld!



lørdag 18. september 2010

Juletag

Aller først - tusen takk for alle koselige kommentarer i innlegget under! Jeg har tittet inn hos hver eneste en av dere, men tiden har ikke strukket til enda til å legge igjen spor.
Har laget en liten juletag i dag. Har stanset ut tagen med en Spellbinder-die, og har brukt mindre utgaver av samme for å stanse ut mønsterpapiret fra Papirdesign og bildet funnet på nett. Enkelt pyntet ellers, men det tar sin tid her hos meg - knyttet sløfer av fem forskjellige blonder før jeg kom fram til en jeg ble sånn nogenlunde fornøyd med :-) Superenkel bakside, har kun svertet kantene og stemplet med et stempel fra Kreativ Hobby.
Deltar i utfordringen inne hos Anonyme scrappere med tagen.




God helg, alle som titter innom!

lørdag 11. september 2010

Min første tag

Har vært inne hos Anne Kristine mange ganger og beundret de lekre tags'ene hennes. I dag måtte jeg prøve meg på å lage en jeg også, selv om den ikke helt matcher Annes utgaver av arten :-) Hadde ingen ferdig tag å bruke som utgangspunkt, så jeg laget en av kraftkartong, hullmaskin og den aller minste Spellbinders-sirkeldiesen. Papir fra restekassa, fjær fra Panduro, roser fra Wild Orchid Crafts, blonder, selvlagete pyntenåler og et par gamle frimerker utgjør pynten. Limte frimerkene på bazzillbiter og limte dem fast med 3D-puter for å få litt mer dybde på tagen.
Ha en fin lørdagskveld!




onsdag 8. september 2010

Kort-o-mania-kort

Slik ble mitt bidrag til tredje runde i Kort-o-mania. Oppgaven var å lage et kort uten bilde, med fokus på tekst. Kortet ble kanskje vel symmetrisk, men jeg ble i hvert fall fornøyd med blomsterarrangementet :-) Har brukt Crate- og BG-papir fra restekassa. Hjertene er laget med en Martha Stewart-punch. Dro fram symaskina da jeg skulle lage kortet, den syr ikke pent og har aldri gjort det, men det ble da en runde med søm rundt kortet. Grønn blomst fra Prima, og de hvite blomstene er fra siste tilskudd til blomstersamlinga mi - fra Kort og godt. Husker dessverre ikke produsenten til tekststempelet. Forøvrig havnet kortet med et nødskrik i finalen, der det ikke gjorde nevneverdig suksess :-)

onsdag 1. september 2010

Vintage - Kort-O-Mania-bidrag

Det blir lite tid til kortlaging om dagen, men jeg rakk å lage et bidrag til runde to i Kortomania inne på scrapping.no. Kom helt uventet til finalen og endte opp på tredjeplass - moro :-)