lørdag 31. juli 2010

Den hvite utgaven er klar

Nå begynner det å bli kjedelig her - samme kort som i forrige innlegg, men i en annen farge :-) Liker ikke masseproduksjon, men disse små kortene er faktisk ganske søte i virkeligheten, så det frister å lage flere i ulike farger for å spare litt tid. Samme ingredienser som på forrige kort.
God lørdagskveld - håper mannen i ditt hus har vartet opp med like god middag i kveld som min har :-)





fredag 30. juli 2010

Enda et rundt mini-staffelikort

Det blir dårlig med kortlaging om dagen, selv om været er perfekt for innesysler. Men fikk laget et lite (10,5 cm), rundt staffelikort i dag - overkommelig når størrelsen er liten og man har laget et nesten maken for ikke så lenge siden. Ser for meg at det kan bli et lite ras av slike kort framover :-) Har nettopp fått en ladning med roser i hus fra WOC, roseknoppene er fra I am Roses, og den store blomsten er fra Prima. Tekststempelet er fra Papirloftet, og i tillegg til Bazzill i to farger har jeg brukt et mønsterark fra Maja Design.
Ønsker alle som titter innom ei god helg!





mandag 19. juli 2010

Rundt staffelikort i ministørrelse

Jeg har aldri laget et rundt kort, og jeg har aldri laget staffelikort, men har hatt lyst til å lage begge deler, så her slo jeg to fluer i én smekk og laget et rundt staffelikort :-) Kortet er lite og faktisk søtt, det er bare ni og en halv cm i diameter. Brukte den største spellbindersdiesen jeg hadde til å trykke det ut. Begrenset hvor mye pynt en får plass til på så liten flate, men fikk da presset inn noen blomster her også :-) Mønsterpapiret er fra Maja Design, tekststempelet fra Papirloftet. Ikke vet jeg hvor man skriver på et slik kort, men satte på en spellbindersdings hvor man i hvert fall kan skrive "Hilsen . . .".
Ønsker alle som titter innom en fin uke!



søndag 18. juli 2010

Plommefarget vintagekort

Dette kortet har jeg laget etter en skisse hos Vintage Utfordring. Mønsterpapirene jeg har brukt er fra My Minds Eye. Har hatt dem lenge, og synes de er superfine, men har aldri funnet noe passende å bruke dem til. Men her var den rette anledningen! Ellers har jeg brukt de vanlige ingrediensene. Kan nevne sommerfuglen, den er laget med en nyinnkjøpt punch fra McGill. Egentlig et unødvendig kjøp. Har en sommerfuglpunch fra Martha Stewart i akkurat samme størrelse, og denne nye er faktisk ikke finere enn MS sin - og hardere å trykke med, for dere som lurer på om dere må ha begge :-) Det manglet liksom noe da jeg var ferdig med kortet, inntil jeg fant rhinestones fra KaiserCraft i akkurat samme farge som mønsterpapiret i en bortgjemt eske. Man finner noe som passer til ethvert prosjekt når man har holdt på med denne hobbyen noen år :-)



lørdag 10. juli 2010

Rosa med roser og 2S4Y #56

Dagens kort har jeg laget etter en enkel og fin skisse som jeg fant inne hos 2 Sketches 4 You . Bildet er funnet på nettet. Mønsterpapirene er fra Maja Design - serien Sommartider - nydelige papirer som jeg dessverre ikke har fått fram helt riktig farge på ved fotograferingen.


Dette kortet passer også til ukas utfordring på den nye utfordringsbloggen Anonyme Scrappere, der oppgaven er "Rosa med roser" :-)

torsdag 8. juli 2010

Vintage i dag også

Er i det gammeldagse hjørnet om dagen - et nytt vintagekort :-) Fant et gammelt DaisyD-ark nederst i mønsterpapirbunken, syntes det passet fint til dette bildet. Bildet er funnet på nettet, rosene er hovedsaklig fra Prima. Jeg trodde rosebeholdningen min var uuttømmelig, men nå gjorde jeg den forskrekkelige oppdagelsen at jeg holder på å gå tom for enkelte farger og størrelser. Blir nok en aldri så liten rosebestilling i dag :-)
Ønsker deg en fin sommerdag, enten du nyter sol-og strandlivet eller har det som her: Ypperlig overskyet scrappevær.



tirsdag 6. juli 2010

Et kort i vintage-stil

I dag følte jeg for å lage et vintage kort, og her er resultatet. Ark fra Graphic45, blonder fra Papirloftet og Prima, og selvlagete pyntenåler. Bildet er funnet på nettet.


mandag 5. juli 2010

Et Magnolia-kort i dag også

Jeg har ikke hatt kjøpestopp selv om jeg ikke har laget kort de siste ukene - beholdningen av stempler og ark har økt bittelitte grann :-) Tilda har vokst seg vakker det siste året, synes jeg, og er blitt en attraktiv ung dame. To-tre Tildaer er i hus, og ytterligere et par er på vei hit. På dette kortet er også mønsterarket fra Magnolia. Blomstene er fra tre ulike butikker, og blingen er fra Kaisercraft.



Jeg fargelegger stempeltrykkene med Distress ink, og er IKKE fornøyd med resultatet. En av grunnene kan være at det går mange måneder mellom hver gang jeg tar fram maling og pensler, så det blir dårlig med trening. Men jeg er heller ikke fornøyd med akvarellpapiret jeg bruker. Det ene er veldig porøst og trekker til seg vann som en svamp, det andre er for lite porøst så vannet og fargen bare blir liggende og skvulpe oppå :-) Så kjære deg som titter innom - har du et godt akvarellpapirmerke å anbefale så vil jeg gjerne høre om det!

søndag 4. juli 2010

Endelig et kort igjen!

Enklere kan det ikke gjøres - to mønsterpapir, et malt stempeltrykk (det tar jo litt tid, da :-) ), et tekststempel, 3D-puter og tre halvperler - og der var kortet! Enkelt må det være for å komme i gang igjen, travel innspurt av skoleåret og koselige turer til barn og barnebarn de to første ukene av ferien har ikke gitt rom for kortlaging. Mønsterpapirene er fra Fancy Pants og Maja Design, og stempelet fra Magnolia - tekststempelet ukjent. Stempeltrykket er malt med Distress Ink. Trykk gjerne på kortet for å se det i større utgave.