lørdag 24. april 2010

Askefast i London :-)

Jeg er glad i London, og har vært der mange ganger, men nå har jeg fått London i så stor porsjon at jeg tror det blir en stund til neste gang vi reiser dit :-) Vi skulle nyte byen fra fra tirsdag til lørdag i forrige uke. Men først i natt kom vi hjem etter en laaaang busstur via Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Danmark og Sverige. Kjedelig å måtte være borte fra jobben en uke, en del tid og arbeid for å finne alternativ reisemåte hjem, noen tusenlapper ekstra som vi sikkert ikke får dekket helt - men også erfaringer rikere, blant annet at engelskferdighetene rekker både til å føre en en-og-en-halvtimes samtale med en koselig engelsk dame på båttur på Themsen til Kew Gardens (bildet under), og til å ordne opp i alt i forbindelse med hjemreisen. Forøvrig storkoste vi oss, og fikk med oss nye steder i byen hvor vi ikke har vært før. Men skal IKKE begynne å planlegge neste ferietur riktig ennå :-)

mandag 5. april 2010

Let's go vintage! - That's just so cute

Inne hos That's just so cute har de akkurat nå en utfordring som heter "Let's go vintage!" - og den kunne jeg ikke motstå! Fikk lyst til å lage et veggbilde igjen, og her er resultatet. Klikk gjerne på bildet for å se det i større versjon. Bakgrunnsarket er fra Prima, og ellers har jeg brukt de vanlige ingrediensene :-) Denne gangen har jeg pyntet hengeren med en blondesløyfe og selvlagete pyntenåler (reklame :-) - se sidebaren til høyre).
Ønker alle som titter innom en god uke!





fredag 2. april 2010

Rosa påskekort

Laget dette kortet sist søndag, men rakk ikke å legge det ut før vi dro til Halden. Bildet er som så mange andre av bildene jeg bruker funnet hos Shabby Chic Papirskatter. Den uunngåelige sommerfuglen som jeg har forelsket meg i er stanset ut fra et Prima-papir med en Martha Stewart-punch, og pyntenålene er selvlagete.

Ønsker dere alle en god påskehelg!



Award-dryss :-)

Da er vi hjemme igjen etter noen kjempefine dager hos eldste datteren i Halden. Det har dukket opp flere koselige awarder i det siste. Jeg setter veldig pris på dem, men som dere vet er jeg elendig til å sende dem videre! Håper dere er flinke til å titte innom hos dem jeg har fått awardene av - det er masse inspirasjon å hente hos disse dyktige damene!
Denne awarden har jeg fått av Knerten, Aina og Marit. Tusen takk!

Denne har jeg fått av Eline. Tusen takk!

Denne awarden har jeg fått av Hobbydraken. Tusen takk! Her skulle man gi 7 spennende (?) opplysninger om seg selv. Jeg har fått denne før, men kan jo alltids gjenta opplysningene her :-)
1. Er totalt avhengig av Cola Light - men synes kaffe er pyton.
2. Har vært i Guiness rekordbok - riktignok sammen med 200 andre - gikk lengst i verden på verdens lengste treski midt på nittitallet.
3. Er nok ikke så glad i forandringer - har hatt samme mann i 30 år og samme arbeidsgiver i 40 år :-)
4. Elsker jobben min, og har gjort det i 40 år - er på rett hylle i livet!
5. Puslet mye med web og hjemmesider før. Har blant annet laget hjemmeside for en bamse.
6. Jeg er besvimelsen nær bare jeg ser en sprøytespiss, men merkelig nok har begge døtrene våre havnet i helsevesenet - den eldste er lege og den yngste er radiograf.
7. Jeg liker å reise, og liker storbyferier best.