fredag 26. februar 2010

Den ultimate nåleprodusent

Apropos pyntenålene i innlegget under - i dag fikk jeg ypperlig hjelp av den ultimate nålelager! Med ferdige nåler å se etter, skarpt syn og velutviklet finmotorikk var Maja på 5 år så rask at jeg hadde mitt fulle hyre med å holde tritt med limingen av perlene. Og for en koselig og humørfyllt hobbykompis! Skulle gjerne hatt henne her en uke til, men i morgen er ferieoppholdet over.

onsdag 17. februar 2010

Pyntenåler

Jeg har fått mange kommentarer og forespørsler om pyntenålene jeg bruker. Nå har jeg laget en liten blogg der jeg har lagt ut en del nåler for salg, og flere vil komme etter hvert :-) Du kommer til bloggen ved å trykke på bildet over.

lørdag 13. februar 2010

Kort uten stempeltrykk

Tittet inn på Sukkersøtt, og så at ukens utfordring er å lage et kort uten stempeltrykk. Tok et overblikk over mine nyinnkjøpte skatter, og endte opp med dette kortet. Bildet er fra et nytt Graphic45-ark, bakgrunnsarkene er eldre mønsterpapir fra samme produsent. Den store rosa er fra Primas nye kolleksjon, og sommerfuglen er klippet ut fra et av Primas nye mønsterark. Pyntenålene er selvlaget.
God helg til alle som kikker innom!

onsdag 10. februar 2010

Ikke kort, men sminke :-)

Stille her om dagen, tida har gått med til jobb og sosialt samvær. Håper at det dukker opp litt inspirasjon til kortlaging i helga! I mens drar jeg til med en liten meningsmåling igjen. Denne gangen er den ikke relatert til scrapping eller kortlaging i det hele tatt, men den har litt sammenheng med den selvlagete sminkebeholderen under her. Viser du deg blant folk uten sminke? Før brukte jeg alltid øyensminke for å se litt eldre ut enn jeg var. Nå bruker jeg alltid øyensminke i håp om å se litt yngre ut enn jeg er :-) Hva med deg?

tirsdag 2. februar 2010

Award x 3

Det er alltid kjempekoselig å få en award, selv om jeg er elendig på å sende dem videre! Denne har jeg fått Eva Helen, Rita og Eline - tusen takk! Håper dere stikker innom dem og ser på de fine kortene de lager!

10 ting som gjør meg glad:

1. At døtrene våre har det bra!
2. At døtrene er blitt flotte, oppegående, selvstendige mennesker.
3. Go'ord fra mannen min.
4. Å være sammen med barnebarna.
5. En god klem fra en fornøyd elev.
6. Fredagskvelden - to fridager foran meg.
7. Mandag morgen - å våkne frisk og kunne gå til verdens beste jobb.
8. Et godt måltid i trivelig selskap.
9. Å kose meg med kortlaging, strikking eller en god bok.
10.Å ankomme flyplassen og ha en opplevelsesrik storbyferie foran meg.

mandag 1. februar 2010

Kort med grønt og gult

Inne på scrapping.no har de hatt en "mensviventerpåkortomania"- konkurranse Skulle lage kortet etter en skisse, og bruke noe gult og grønt. Dette var mitt bidrag - og det gikk bra :-) Mønsterpapirene er fra Making Memories Paperie-serie.