søndag 29. november 2009

Hvitt kort med roser

Dette kortet er laget til helgekonkurransen inne på CASAkreativ, oppgaven var å lage et hvitt kort, med én farge i tillegg. Stempel fra Stempelglede, blomster fra Papirloftet og Wildorchidcrafts, Cuttlebugs swiss dot embossing - that's it. Et av de få kortene jeg har klart å lage i løpet av en time :-)
Ønsker alle som titter innom en fin adventstid!

lørdag 21. november 2009

Et rosa julekort

Endelig et kort fra meg igjen :-) Har sett flere fine rosa julekort som er laget til en utfordring hos StampARTic, og fikk lyst til å lage et selv. Stresset litt for å få fotografert i dagslys - det er det jammen lite av nå om dagen! Her har jeg brukt bakgrunnsark fra My Minds Eye, arket som teksten er stemplet på er fra FancyPants, og motivet er klippet ut av et av årets juleark fra 3ndy. Blonden er fra Papirloftet, pyntenålen er selvlaget, og bladpunchen er fra Martha Stewart.
God helg ønskes alle som titter innom!

mandag 9. november 2009

Julekort i pastellfarger

Et veldig enkelt kort fra i går. Her er det bare brukt mønsterark fra fjorårets julekolleksjon fra 3ndy, blonde fra Papirloftet, fem roser og fire bling :-)


lørdag 7. november 2009

Et hvitt julekort

Rufs og tufs og riv og slit er ikke helt meg, men her har jeg prøvd en forsiktig variant - lenger enn dette strekker jeg meg ikke :-) Mønsterpapir fra Papir Design (også det som engelen er klippet ut av), gulnede engelske blonder og gammel knapp funnet i svigermors gjemmer, Melissa Frances-hjerte, perleswirls fra Prima, og blonden som jeg har knyttet sløyfe av kjøpte jeg forrige helg i en hobbybutikk i Halden der jeg endelig fikk se Anne Kristines nydelige kreasjoner live! Dette kortet havner nok ikke i kortboksen på jobben, ser ikke for meg at mine jordnære kollegaer sender julekort i denne stilen :-)

torsdag 5. november 2009

Julekort i brunt

Gårdagens kort. Tok med kortet på jobb i dag for å få fotografert i dagslys, men innen jeg kom så langt hadde mørket kommet sigende, så det ble fotografering i lysrørlys. Mønsterarket (som også engelen er klippet ut av) er fjorårets - kan det være Papirdesign sitt? Med 39 i feber dropper jeg å gå ned en etasje for å sjekke :-)