torsdag 29. oktober 2009

Kort i de gode, gamle julefargene

Et kort i de gode, gamle julefargene :-) Nissen er fra et BoBunny mønsterark, de andre mønsterarkene er fra BG. Har ellers brukt halvperler fra Kort og Godt, hjertebordpunch fra Martha Stewart og spellbinderdies.

lørdag 24. oktober 2009

Et hvitt kort

Jeg vant helgeutfordringen inne på CASAkreativ forrige helg med mitt blå kort, og premien var å lage en ny oppgave til denne helgens utfordring :-) Måtte jo lage et kort selv også, da - oppgaven er å lage et kort der minst 80 % skal være hvitt, og så skal det være et innslag med en pastellfarge. Dette ble av det enkle slaget, har embosset panelet med Cuttlebug, hjertet er fra Mellissa Frances, blonden er kjøpt i en knøttliten, stappfull sytilbehørbutikk i Stockholm, sirkelen med tilhørende bølgekant er stanset ut med Spellbinders-dies. Deltar også på utfordringsbloggen Colour Create med dette kortet, oppdaget at de også ville ha hvite kort denne uken :-)



mandag 19. oktober 2009

Enda mer rosa og grønt

Tilbake til de vanlige ingrediensene :-) Mønsterark fra Maja Design, bilde funnet på internett, bling fra Prima, puncher fra Martha Stewart.

søndag 18. oktober 2009

Blått vinterkort

Et vinterkort i blått ble det i dag, med mønsterpapir fra Ladybug & friends. Har klippet snømennene ut fra et av mønsterpapirene og limt dem på med limputer for å få litt 3D-effekt. Tekststempelet er fra Papirloftet. Har brukt Spellbinders-dies, og snølykta er av laget av pompom'ene på et pompom-bånd :-)


lørdag 17. oktober 2009

Kort i rosa og grønt

Dagens kort. Mønsterpapir fra Maja Design, bilde fra internett, blonder fra Papirloftet, bling fra Prima, og pyntenåler laget av Fenris :-) Har også brukt Martha Stewart-punch og Spellbinders-dies.


fredag 16. oktober 2009

Englekort

Her er papiret fra restebunken, så jeg vet ikke produsenten, og resten av "ingrediensene" er nok kjent for dere som titter innom her :-)

søndag 11. oktober 2009

Julekort i hvitt og lyseblått

Jammen ble det et julekort i dag også. Klarte ikke å holde meg unna roser midt oppi all snøen . . . :-)

Et minikort i dag også

Det går tregt med kortpoduksjonen. Men et lite kort er det blitt i dag også. Papir fra Maja Design, tekststempel fra Ladybug & friends.

lørdag 10. oktober 2009

Minikort

Herlig med høstferie! Vi hadde gleden av å passe barnebarna forrige helg, deretter gikk turen til Stockholm hvor vi tilbrakte tre dager. For en vakker og velstelt by! Denne helgen hadde jeg tenkt meg storproduksjon av kort, for nå er det slunkent i kortesken på jobben. Men hittil er det kun blitt dette enkle lille kortet på 10x10 cm. Får se om jeg får opp farten og får til et par minikort til før TV-kvelden begynner og mannens spennende lammerett kommer på bordet :-)