torsdag 30. juli 2009

Ikke helt meg, tross roser og bling . . .

Nei men huff, dette ble litt for voldsomt! Det lekre kortet jeg så for meg før jeg begynte forvandlet seg på mystisk måte til et helt ubrukelig kort en eller annen gang underveis i prosessen :-) Mønsterpapiret er fra Prima - det turkise er baksiden av papiret hjertet er klippet ut av.

onsdag 29. juli 2009

Blått kort

Det har vært en liten pause i kortlagingen, har vært på en liten ferietur i vakre Skåne. Begynte på dette kortet dagen før vi dro, det var ment som bidrag til en utfordring inne på 365 Cards - man skulle gi kortet en smule 3D-effekt. Et koselig kaffebesøk gjorde at jeg ikke fikk fullført dette, men i dag la jeg siste hånd på verket :-) Har brukt rester av mønsterpapir fra Melissa Frances, det mørke blå er fra Maja Design. Kortet er 15x15 cm.

onsdag 22. juli 2009

Dekorert fyrstikkeske i rosa

Måtte dekorere en fyrstikkeske til når jeg var i siget :-) Papir fra Melissa Frances, blonde fra Papirloftet, bladpunch og blondepunch fra Martha Stewart.

tirsdag 21. juli 2009

Dekorert fyrstikkeske

Har lenge hatt lyst til å dekorere en fyrstikkeske, men først i dag ble det noe av. Passende syssel når regnet øser ned ute. Enkelt pyntet, men jammen tok det sin tid, gitt :-) Papir fra Graphic 45, brad m/ramme fra Kort og Godt, blingswirl fra Prima, punch fra Martha Stewart og "håndtak" fra Tim Holtz.


søndag 19. juli 2009

Kort i brunt og rosa

Dette kortet er laget etter en skisse på A Spoon Full of Sugar. Mønsterpapir fra Maja Design, bildet er fra Minnehjørnet, den store blomsten er fra Papirloftet, bladpunch fra Martha Stewart, og endelig har jeg fått brukt noen av disse blingbradsene jeg har hatt liggende i flere år :-)

torsdag 16. juli 2009

Et minikort i rosa og turkis

Og her kommet lillesøsteren til det rosa og turkise kortet - dette er laget av rester, og er 10x10 cm.

onsdag 15. juli 2009

Rosa og turkis kort

Har laget et kort til Sommerskolen inne på Minneriket - oppgaven var å lage kort eller LO i rosa, turkis og hvitt. Har brukt to mønsterpapir fra Crate, tekststempler fra Stempelglede, punch fra Martha Stewart. Litt overdreven bruk av roser etter min smak :-)

Et minikort i svart, hvitt og rødt

Her kommer lillebroren til kortet under :-) - dette er bare 10x10 cm. Stempelet er fra Stempelglede, og metallhjertet er fra Papirloftet.

tirsdag 14. juli 2009

Svart, hvitt og rødt

Dagens utfordring inne på 365 Cards er Black, White and Red, og det resulterte i dette kortet. Det prikkete arket er et eldgammelt fra Chatterbox, stemplene er fra Stempelglede, halvperler og bradsrammer fra Kort & Godt.

torsdag 9. juli 2009

Rosa og hjerter

Merkelig med rosa og meg . . . Jeg har knapt hatt et rosa plagg i hele mitt liv, og rosa er ganske så fraværende i huset her. Bortsett fra når vi kommer til stabelen med mønsterpapir - der kryr det av rosa! Selv om jeg bestemmer meg aldri så mye at jeg skal holde meg unna denne fargen når jeg lager kort - vips! - så er det et rosa kort igjen. Og dette kortet ble enda mer rosa enn tenkt :-) Titter innom utfordringsblogger om dagen for å få litt ideer og inspirasjon. Dette kortet er laget til en utfordring hos A Spoon Full of Sugar - eneste kriterium var det skulle finnes hjerter på kortet. Mønsterarket er fra Basic Grey, glitterhjerte fra Mellissa Frances.

tirsdag 7. juli 2009

Whiff of Joy-kort

Dette kortet har jeg laget til utfordring #37 hos Whiff of Joy. Her skulle man i tillegg til WoJ-stempel bruke tre ulike mønsterpapir, tre blomster og et bånd. Alle de tre mønsterpapirene jeg har brukt er fra Maja Design.

torsdag 2. juli 2009

En liten sommerrapport

Ingen kreative nyheter å vise fram. At det er altfor varmt for denslags er én ting, men hovedårsaken er at jeg holder på med noe som er enda mer meningsfullt enn å lage kort: Vi er i Sverige noen dager og hjelper til og passer barnebarn mens datteren og svigersönnen pusser opp sitt nykjöpte hus. Elsker å lese höyt for Maja - det har jeg gjort altfor lite fordi hun tidligere bodde 70 mil unna. Maja og mormor på trampolina er sikkert litt av et syn - men her er 60 år ingen hindring :-) Å gjete Jacob på 15 måneder er en större utfordring - men det går bra det også. Kommer sterkere tilbake på kortfronten - har noen nye, ubrukte stempler som venter på meg når jeg kommer hjem.