tirsdag 28. april 2009

Superenkelt kort i full fart

En kollega var i behov av flere kort, og derfor laget jeg et superenkelt i full fart i går for at det skulle være litt mer å velge mellom i kortesken på jobben.

søndag 19. april 2009

Her er den røde varianten :-)

Det ble et kort i dag også. Denne gangen ble det nærmest reprise på forrige kort. Litt enklere, og i andre farger, men ellers samme oppsett.

lørdag 18. april 2009

Dagens kort er grønt

Skal jeg noen gang bli kvitt alle rosene jeg har kjøpt i det siste må jeg bruke maaaange på hvert kort jeg lager :-) Her har jeg tatt til meg tips fra siste nummer av Ett trykk - en revne med tekst under, og blonderamme rundt bildet.

torsdag 16. april 2009

Enda et rosa kort

Når jeg likevel hadde tatt hull på dette mønsterpapiret ble det et kort til i samme stil. Blingswirl'en fra Prima ble veldig fremtredende i lyset fra vinduet, den er litt mer diskret i virkeligheten :-)

onsdag 15. april 2009

Rosa kort

Synes disse bildene fra Minnehjørnet er så nydelige, så de er favorittutgangspunktet ved kortlagingen om dagen. Selv om bildene hovedsaklig er i svart/hvitt, har de litt ulik farge. Dette bildet bare ropte på rosa, og jeg endte opp med et "eldgammelt" ark fra Bisous i helt perfekt rosanyanse. Den smalstripete baksiden av arket er brukt til matte under bildet. Ellers er det roser fra ebay, blomst og perleswirl fra Prima, blonde (sløyfa) og pompom-bånd fra Papirloftet.

Ny norsk blogliste - Norsk scraptopp - er etablert. Hvis du liker kortene mine kan du gjerne trykke på knappen til høyre, det er visst slik man oppnår å få stemmer. :-)

tirsdag 7. april 2009

Firkantet i hodet gir firkantete kort?

Etter det lilla kortet i går følte jeg behov for å lage noe lyst, lekkert, fluffy og usymmetrisk (fnis) - men hva ender jeg opp med? Jo det nederste kortet her, riktignok en smule lysere enn det lilla, men - square as square can be :-( I full frustrasjon plukket jeg fram de lyseste papirene jeg kunne finne. Ingen pertentlig festing av limfirkantene helt ute i hjørnene, edge scraper'n kom i bruk for føste gang, ingen rette vinkler, ingen møysommelig flytting av stæsj fram og tilbake for å bli fornøyd - her klæsjet jeg på! Slengte til og med på en liten bit pompombånd som jeg lenge har lurt på hvorfor i all verden jeg har kjøpt. En ærverdig QK-sommerfugl fikk fylle en tom plass øverst til venstre. Og et lite øyeblikk føler jeg meg faktisk litt mindre firkantet i hodet! :-)


mandag 6. april 2009

Latterlig lilla

Jeg er opptatt av at fargene på tingene jeg bruker på et kort skal passe sammen. Dessverre er jeg nok flinkere med ton-i-ton enn med kontrastfarger. Når kortet i tillegg går i lillatoner, kan det jammen meg bli litt for mye av det gode! :-) Bakgrunnsark fra BG, swirlstempel fra Stempelglede, bilde fra Minnehjørnet, punch fra Fiskars, blomster fra Prima og roser fra ebay.

onsdag 1. april 2009

Enda et "gammelt" kort

Enda et kort med bilde fra Minnehjørnet. Mønsterpapiret og det rutete båndet er rester fra tidenes morgen, så der er jeg blank når det gjelder produsent. De to blondene er fra Papirloftet. Synes bredde og tykkelse og utforming på disse er ypperlige til kort. Har brukt punch fra Fiskars til bilderamma.