onsdag 25. februar 2009

Bursdagskort

Et enkelt bursdagskort - motivet er klippet ut av et Melissa Francespapir.

mandag 23. februar 2009

Enda et svart/hvitt kort

Her er et kort i slekt med det forrige - greit å bruke opp mønsterarket man har tatt hull på. :-) Arket er fra Crate, tekst- og swirlstempel fra Stempelglede, halvperler og brads fra Kort & Godt og bling fra Kaiser Craft.

lørdag 14. februar 2009

En liten pause i kortlaginga, om noen timer går turen til Roma! Har det meste pakket og klart, og skal bruke et par timer nå til en siste oppdatering i reisehåndbøkene! :-)

søndag 8. februar 2009

Kort i nøytrale farger

Litt masseproduksjon her nå, føler jeg - men hvorfor finne opp noe nytt hver gang? :-) Mønsterarket er fra Crate Paper, stempelet fra Stempelglede.


To enkle kort helt uten rosa :-)

Fikk ønsker om kort som ikke var rosa, og som kunne gis bort til en mann, og da ble det disse to kortene. På det øverste har jeg brukt et Melissa Frances-ark, og på det nederste et ark fra Graphic 45. Stemplene er fra Stempelglede.


tirsdag 3. februar 2009

Enda et englekort

Riften som er "reparert" ble i kraftigste laget, men, men . . . Fikk med den uugåelige klasen med blomster nede til venstre :-)

søndag 1. februar 2009

Litt mere rufsete enn vanlig :-)

Her har jeg rufset til kantene litt mer enn jeg pleier, sydd på maskin litt mindre snorrett enn det som "er meg" :-) Papir og engel er fra et 3ndy papir, de tre rosene er fra et ebay-kjøp - eldet litt med ulike mengder glimmermist walnut gold, og så er det en blonderest og den uunngåelige blingswirlen fra Prima. Brevet er en del av et mønsterark som jeg ikke husker produsenten av. Og så glemte jeg å nevne at det er en litt umotivert dash med cracle paint, mitt første og ikke helt vellykkete forsøk med det produktet . . . Knappen er fra svigermors knappeeske, baksiden passet så fint i fargene at jeg bare måtte ha den med :-)