søndag 30. november 2008

Vinner av blog candy

Først vil jeg si tusen takk for alle pene ord i bloggen min de siste ukene! Hadde ment å skrive i bloggen til alle som har besøkt meg, men det har jeg ikke rukket. Men jeg har vært inne og tittet hos alle, og funnet masse fint som jeg skal se mer på når disse travle førjulsukene er over. Ved hjelp av random.org har jeg kåret en vinner.

Den heldige ble

Oheidia!

Gratulerer!

Ikke alle kreasjoner blir like vellykkete . . .

Ja, ja, det er ikke alle kreasjoner man er like stolt av, og dette dorullkortet som jeg laget for noen dager siden er jeg sterkt i av om jeg burde vise fram (fnis!). Det eneste positive ved dette er at jeg fikk øynene opp for årets juleark fra BG, hadde ikke ment å kjøpe et eneste ett av dem, for jeg syntes ikke de så fine ut. Men de tre-fire arkene som havnet her likevel er faktisk veldig OK.

Minner samtidig at i dag er det siste sjanse til å "ta lodd" på blog candy'n min - trekkes i kveld!


lørdag 22. november 2008

Et nytt blått julekort

Endelig et nytt kort herfra. Det nydelige "God jul"-stempelet fra Scrappers choice syntes jeg først var litt vanskelig å bruke, inntil jeg fant ut at jeg kunne bruke det på et ark med diskret mønster, slik som dette fra 3ndy design. Engelen er også punchet ut fra et 3ndy-ark. Videre har jeg brukt et swirlstempel fra Gel-a-tins, et par primaroser, QK-blad og perler fra Kaiser. Kartongen er fra Prism.

lørdag 15. november 2008

Dorullkort

Har lenge tenkt jeg skulle prøve meg på et dorullkort, men først i dag har jeg fullført prosjektet. Har brukt rester fra 3ndyDesign-papiret jeg brukte på kortet lenger ned på siden. Ser at det er litt feil fargegjengivelse her - kortet ble faktisk ganske OK i virkeligheten. Hmmm - lurer faktisk på om jeg skal gyve løs på en rull til . . . ?


Kort laget etter skisse

Fant en enkel og fin skisse på Kortskissen denne uken, og har brukt den som grunnlag for dette kortet. Kartongen er Orange Peel fra Bazzill, og mønsterpapirer er fra Kaiser Kraft - både fram- og bakside er brukt. Tekststempelet er fra papirloftet, swirlstempel fra Gel.à.Tins, og så har jeg brukt Prima-blomster og diverse metallstæsj.

søndag 9. november 2008

Nytt julekort

Da ble det et julekort denne helga også. Har brukt papir fra 3ndy, Melissa Frances og en gammel bok, og en Prima-rose, knapp, hyssing og tekststempel i tillegg.

søndag 2. november 2008

Årets første julekort

Ser at andre har holdt på i ukevis med å lage julekort - mitt første ble til i dag. :-) Får se om det blir flere - det er ingen mangel på papir og stæsj her i huset - derimot stor mangel på inspirasjon!
Har brukt 3ndy papir, stempel fra Papirloftet, roser fra Bibbis butikk og gulnede engelske blonder fra svigermors gjemmer.