tirsdag 12. august 2008

Høstfarge-kort

Her er mitt kort i forrige runde av Kort-o-mania. Ikke det kortet jeg har gjort mest lykke med, akkurat. :-) Kanskje jeg må prøve å komme meg vekk fra clean and simple - stilen og magnoliatrykkene mine, selv om jeg egentlig liker begge deler.
Mønsterarkene er fra Graphic 45, stempel fra Papirloftet.


søndag 10. august 2008

Mormorsruter

Å hekle er gøy! - og i disse OL-tider er det ypperlig å kombinere hekling med TV-titting. På mine blogrunder har jeg sett mange tepper laget av oldemorsruter, eller mormorsruter som det heter i Sverige. Så et lekkert i hvitt/rosa/lysegrønt en gang, og nå har jeg kjøpt garn og satt i gang ruteprodusjonen. Kanskje går det med dette som med mange andre håndarbeidsprosjekter opp gjennom årene : Det blir liggende her halvferdig. :-) Eller kanskje det ender opp som et lite pledd til lille Maja? Kanskje jeg skal legg litt press på meg selv ved å annonsere i bloggen hver gang jeg har heklet fem nye ruter? De første fem er ferdige nå.

onsdag 6. august 2008

Tja, det ble da et kort . . .

Forrige runde av Kort-o-mania gikk ut på å lage et kort der det ikke var lov å bruke tekst, men det skulle tydelig vises hva slags anledning kortet var ment for. I tillegg skulle det være et rektangel, et kvadrat, en trekant og en sirkel på kortet. Noen ganger føles det som om en oppgave hemmer mer enn den inspirerer, men fikk da mekket i hop noe til slutt. Det ble jo Bibbi mot røkla - der Bibbi gikk av med en knusende seier. Men egentlig er jeg fornøyd med kortet mitt, jeg. Brukte vel omtrent to timer bare på å få plassert swirlene - jeg er en utrolig sen scrapper. :-) Bildet er klippet ut av et Melissa Frances-ark, dessuten har jeg brukt et ark fra Graphic45.


mandag 4. august 2008

Sukkersøtt kort



Det er kommet en norsk utfordringsblogg for kortlagere, Sukkersött, og den første utfordringen falt i smak - det var å lage et sukkersøtt kort som ikke skulle være kvadratisk, og i tillegg skulle kortet inneholde charms. Mitt bidrag avviker ikke mye i form, men det er i hvertfall rektangulært. Har brukt Papiliostempel og Magnoliastempel, papir fra BG og Sassafraslass, blomster fra Prima og Panduro, Bazzillkartong, blonder, perler fra KaiserCraft - og så charms fra ukjent produsent. Har prøvd å få litt 3D-virkning på vindu, markise og gjerde ved hjelp av limputer, men det kommer ikke så godt fram på bildene.







På tide å blogge igjen

Det er fire år siden jeg la ned min forrige blog, men nå blomstrer bloggemoten som aldri før, så nå hiver jeg meg på skriveriene igjen. De siste to-tre årene har jeg holdt på med scrapping og kortlaging, og hovedformålet med denne bloggen er å vise fram litt av det jeg lager. De siste ukene har jeg deltatt i Kort-o-mania på scrapping.no, og starter med å vise fram et av de mer suksessrike bidragene derfra. :-)